Anders mums

Anders mums

  • 5 Recept
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Som alla grytor är denna lätt att göra och väldigt god. I originalreceptet ska det även vara rökt sidfläsk eller bacon, men p
Rårörd jordgubbssylt

Rårörd jordgubbssylt

Snoppa jordgubbarna och lägg dem i en passlig kastrull. Mosa jordgubbarna med en potatisstöt tills alla jordgubbar är krossade
Ingeborgs rårörda hallonsaft

Ingeborgs rårörda hallonsaft

Krossa bären i en stor hink eller annat lämpligt kärl. Använd en potatisstöt. Går även att krossa bären mot kanten med en slev
Rårörd hallonsaft

Rårörd hallonsaft

Skölj bären, mosa dem och tillsätt citronsyran och sockret. Låt stå övertäckt i kyl ett dygn. Rör om då och då
Karamelliserad fläsk med bönpuré

Karamelliserad fläsk med bönpuré

Blötlägg bönorna i vatten dagen innan. Skär bort svålen från fläsket. I en gryta där fläsket skall få plats senare, värmer man upp grönsaksbuljongen, när den börjar koka lägger man i fläskbiten, låt den småkoka i ca 1½ timme