Chili

Chili

Inlagd chili

Inlagd chili

Då var det dags för inläggning igen, och denna gången föll valet på chili. Annars brukar det väl bli lite mer säsongsbaserat så som gurka eller rödbetor, men eftersom chili inte har någon speciell säsong här i Sverige så kan man lägga in det lite när man vill
Inlagd Jalapeno

Inlagd Jalapeno

Jag brukar tillsätta några riktigt starka chilisar också för lite extra sting och färg. Skölj och skiva jalapenos ganska tjockt
Mamas godaste inlagda gurka

Mamas godaste inlagda gurka

koka upp lagen igen, krydda med tex torkad röd chili och häll över grönsakerna i rena små burkar. Jag la till röd mild chili och lite skivad lök också, det är valfritt – smaksätt med vad du har
Inlagd jalapeno

Inlagd jalapeno

Skölj chilifrukterna. mat , recept , inlagd jalapeno , jalapeno , santa fe grande , chili , inläggning , syltad
Inlagd chili

Inlagd chili

Chili är gott till väldigt mycket, och i inlagd form blir det än mer användbart. Så, jag har helt enkelt gjort så att jag börjat odla egen chili
Inlagd chili med en hint av vitlök

Inlagd chili med en hint av vitlök

Sen gäller det att hålla andan innan spisfläkten hinner suga ut den första pusten av chili. Häll upp chilin på varma, väl rengjorda burkar