Paj

Paj

  • 6 Recept
Minipajer med ädelost

Minipajer med ädelost

Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop degen. Kavla eller tryck ut degen i 16 engångsaluminiumformar
Minipajer med kräfstjärtar

Minipajer med kräfstjärtar

Kyl sedan pajerna. Servera pajerna med en iskall HOF, lite lagrad ost och knäckebröd. Arbeta ihop pajdegen och låt den vila i 1 dygn. Häll fyllningen i pajformarna och grädda i ugn 175° i 15 minuter
Minipajer med ansjovis och rödlök

Minipajer med ansjovis och rödlök

Börja med att arbeta ihop pajdegen. Pajerna går att frysa. Pajdeg. Tag ut pajdegen ur kylskåpet och dela den i 16 bitar
Minipajer med italiensk touch

Minipajer med italiensk touch

Pajerna gick lika bra att äta kalla dagen efter, då hade de nästan mer smak. Grädda på 200 grader i cirka 20 minuter eller tills pajerna fått fin färg