Lenas kokbok

Lenas kokbok

  • 4 Recept
En abborre från havet

En abborre från havet

En huvudlös seabass i pannan ©Foto. Jurek Holzer. Kom hem med en läcker fisk utan någon idé om vad jag skulle göra med den
Kantarelltoast med färskost och bacon

Kantarelltoast med färskost och bacon

Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lyxig och saftig smörgåstårta

Lyxig och saftig smörgåstårta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Garnering 1 knippa(en) dill 1 knippa(en) vindruvor , röda 500 gram formfranska 2 dl crème fraiche 0,5 st Citron 0,5 st gurka 80 gram stenbitsrom , svart 80 gram stenbitsrom , röd 1 dl majonäs 0,5 kruka(or) persilja , finhackad 180 gram herrgårdsost 200 gram räkor , skalade 100 gram Pärltomater 200 gram lax , gravad Lager 1 180 gram herrgårdsost 500 gram formfranska 1 dl majonäs 2 dl crème fraiche 100 gram leverpastej , Bredbar 350 gram Mimosasallad Lager 2 100 gram crabsticks 100 gram räkor , skalade 4 st ägg 1 dl majonäs 2 dl crème fraiche 500 gram formfranska 40 gram stenbitsrom , röd Köp receptet