För 4 personer Kycklingen. 1 kg kycklingfilé 2 dl vispgrädde2 dl crème fraîche 2-4 tsk sambal oelek (avgör själv hur starkt du vill att det ska vara) 1 msk Tamari soja 1-2 pressade vitlöksklyftor Salt, pepparSmör Putsa filéerna och dela dem på längden. 4 personer Kyckling. 1 kg kycklingfilé
Idag blev det kyckling, skulle ha blivit grillat men vädret tillät inte detta. Parmesankyckling. Vänd kycklingen först i mjöl, sedan i ägg och sist i chipsströblandningen
Stek kycklingen i omgångar i en separat panna så de får fin färg. 700 g kyckling (gärna innerlårsfilé). Skär kycklingen i lagom stora bitar (vår skars ner till ca 2×3 cm). Mal svartpeppar och strö över alla kryddor, salt och limesaft på kycklingbitarna, täck över och låt marinera i kylskåp i minst 3 timmar (gärna över natten). 700 g kyckling