Sous vide-lax 2 portioner. Ingredienser. 2 laxfiléer. matfett. olivolja. örter. basilika, oregano, dragon eller salvia. salt och svartpeppar Paleolitikum
Ugnsrostad rotselleri med chèvreost Om du börjar misstänka att jag är sponsrad av Bondens Marknad så kan jag meddela att det är jag inte lilla matdériven
Smörstekt Röding från Jämtlandsfjällen med Grönsaksfräs och Aioli Jämtländsk Fisk på Medelhavsvis. Senaste veckan har verkligen visat upp hur vackert Jämtland kan vara på våren och försommaren Birgitta Höglund´s Mat
köttgryta med vildsvin, nötkött och bacon och rotsaker i slow cooker Recept. Ingmarie G Regnér. lör, 2013-08-03 13. 03. (0). börja med att skala och skära rotfrukterna (kålrot, rotselleri, morötter) och lägg dem längst ner i grytan middagshjalpen.se