Du kan dubbla receptet en gång men vill du göra mer rekomenderar jag att göra smeten i fler omgångar du den tjocknar när den får stå för länge och blir svår att få ut i stekpannan
Det är faktiskt ganska enkelt att göra en tarte tatin, d. v. s. en upp-och-ner-kaka. Traditionellt görs den med äpplen och smördeg i en gjutjärnspanna men denna gången har jag gjort den med plommon
Tomatsås- recept HÄR. Pizzasallad- recept HÄR. Tomatsås- recept HÄR. Pizzasallad- recept HÄR. Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten
Grundrecept, 1 port. Grundrecept, 1 port. Chiafrön är något av det nyttigaste man kan äta - de är fullproppade av protein, antioxidanter, mineraler och vitaminer
Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning