Att tillaga maten långsamt har blivit allt mer populärt. Om du inte har en Crock-Pot gryta så kommer här ett recept på en god karré tillagat i ugnen i mellan tre till fyra timmar
Mina kommentarer. O grymma höstmörker. Det är omöjligt att få till fina bilder. Så det blev en mobilbild. Denna första riktigt höstruskiga söndag med regn och hård blåst kändes det helt rätt med en köttgryta
Mina kommentarer. Långkok ger fantastiskt god mat. Hittills har jag bara gjort det på helger, då man är hemma hela dagen och kan låta ha en gryta puttrande på spisen
Och mina barn brukar inte äta kött. Mina kommentarer. Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer
Efter 4 timmar tyckte jag mina var perfekta. I helgen så plockade jag fram min Crock-Pot. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är en elektrisk gryta som tillagar maten långsamt