Mina favoriter

Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter
Laga brunt inget strunt

Laga brunt inget strunt

Torkade trattkantareller gör såsen brun. Foto. Jurek Holzer. Häromdagen kunde vi se hur kända kockar tävlade i TV om vem som gjorde den godaste bruna såsen
Hemmagjord bearnaisesås

Hemmagjord bearnaisesås

Hemmagjord bearnaisesås. what can I say. Så grymt gott, kanske för att man inte gör det så ofta. typ aldrig
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket