De här kakorna bjöd jag på i helgen. När kakorna tas ur ugnen strös riven vit choklad på direkt. Jag valde att plocka ur kakorna ur formarna, då mina formar var lite för stora
Häromdagen satt jag hemma med lite pappersjobb och blev sådär galet sötsugen så jag svängde ihop några minikladdkakor, åt en knapp halva och så var suget över
Raw Choklad Saffrans Fudge. Det perfekta julgodiset. Vegan. Sockerfritt. Mjölkfritt. Glutenfritt. Saffran- matlagningens guld, är en av de mest använda och älskade av antikens kryddor, välkända från gamla Persien, Grekland, Indien, och Spanien
Fram till för ett par år sedan bakade jag alltid lussekatterna med kesella/kvarg, eftersom man då använder mindre smör och bullarna blir litet mindre onyttiga
Kommer ni ihåg min älskade brownie med mascarponefyllning. Jag blev så sugen på detta bakverk, att jag gjorde något liknande (men ändå inte riktigt) - nämligen browniemuffins med mascarpone
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. Tricket är att få till den perfekta konsistensen på kakorna, krispiga men ändå mjuka
Platta till kakorna. Vispa upp lite äggvita, pensla på kakorna och strö på hackade nötter. Chokladfyllda kakor - 10 kakor. Chokladfyllda kakor - 10 kakor