Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
Det finns bara en enda person jag känner som kan njuta av efterrätt så innerligt att man börja fundera på om hon skulle kunna offra sin egen mamma för en liten bit till
Gott nytt år. Den här glassbomben med daimglass och mangosorbet bjöd jag på igår som nyårsdessert. Till glassen serverade jag rårörda hallon&björnbär och kanderade mandlar&valnötter, det blev riktigt smaskigt
Förra året gjorde jag en hallonpannacotta som var ooootrooooligt god. I år kommer jag att göra den igen för att det är en sån klockren nyårsdessert och för att jag redan nu dreglar när jag tänker på den
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss