Fisk

Fisk

  • 1 Recept
Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Parmesangratinerad torskrygg med pressad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Torsk 600 gram torskrygg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 75 gram grana padano 1 dl crème fraiche 0,5 dl mjölk 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 150 gram sugarsnaps 0,5 st purjolök(ar) 1 msk Mat & Bak smör 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal