Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Surdegs bröd med honung och flingsalt

Surdegs bröd med honung och flingsalt

Mina långtida surdegsbröden som blev stora och jättefina. Så här ser dom då ut. Ser dock lite för mörka ut på bilden men i verkligheten har dom en underbart perfekt färg
Långjäst bröd med majsmjöl

Långjäst bröd med majsmjöl

Genom att använda kall degvätska och låta degen jäsa länge utvecklas smakerna och brödet blir saftigt, hållbart och får en nästan surdegsliknande smak
Stora bröd vill jag baka

Stora bröd vill jag baka

Om mina bröd i vanliga fall står inne i runt 30 minuter så behöver de här bamsarna närmare 50 minuter för att bli färdiga, och med den lite längre tiden får brödet mer av den goda skorpan
Bröd med julig kryddning (LCHF)

Bröd med julig kryddning (LCHF)

Jag har bakat ytterligare ett julbröd (det tidigare julbrödet hittar du här). Det här brödet har en härligt julig smak av ingefära, kryddnejliga och pomerans och det doftar härligt när det gräddas, nästan som om man har pepparkaksbak på gång