1 liten burk keso. 1,5 msk fiberhusk ( eller 1,5 msk dinkelmjöl). 1 nypa salt. ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på bilden) 1 liten burk keso. 1,5 msk fiberhusk ( eller 1,5 msk dinkelmjöl). 1 nypa salt
Stuvad vitkål400 g vitkål2 msk smör eller margarin3 msk vetemjöl5 dl mjölk½ tsk salt1 krm vitpeppar1 dl hackad persilja eller blandat kryddgröntSkär vitkålen i ca 2 cm stora bitar. Låt kålen koka på svag värme under lock tills den är mjuk, ca 15 min. Ibland kokar vi vitkålen i saltat vatten i ca 10 minuter och häller av spadet och gör en vit sås som vanligt smör mjöl mjölk salt och peppar separat och blanda i den avrunna kokta vitkålen det går också bra. 1 krm vitpeppar. 1 dl hackad persilja
Det är enkelt att göra, vispa ihop 2 ägg med 2-3 msk grädde och 1/4 msk fiberhusk och lite salt, stek sedan som en vanlig pannkaka och lägg upp den på ett bakplåtspapper för att svalna. 1/4 msk fiberhusk
Som tillbehör tog jag 1 stor matsked kesella (10%) och lite Fun light Stevia. 1/2 burk keso, 1 ägg, 3/4 msk fiberhusk och lite kokosfett el smör att steka i. Stek plättarna i ca 10 min och vände dem ett par gånger under tiden. 1/2 burk keso. 1 ägg. ca 10 min och
1 pkt smördeg. 1 tsk riven muskotnöt. 1 ägg. 1 tsk vatten. - Sätt ugnen på 175 grader. - Skär smördegen i ca 1,5 cm breda remsor. - Grädda mitt i ugnen ca 12-15 minuter eller tills de är gyllene. - Låt pajbitarna ligga och svalna på plåten i ca 10 minuter. 2015-09-18 @ 12. 1 pkt smördeg. 2 morötter 1 tsk riven muskotnöt. 1 ägg 1 tsk vatten