ca 8-10 personer3 dl grädde1 tsk vaniljsocker3 äggvitor3 äggulor2 dl socker100 g philadelfiaost1 dl krossade polkagrisarKrossa polkagrisarna, det gör man lättast genom att lägga dem i dubbla plastpåsar, ta en handduk runt påsarna och banka på dem med hammare
. När min man fyllde år i juli ville han inte ha en traditionell tårta. Jag funderade på vad jag skulle göra som passade hans smaklökar och kom på att han verkligen älskar Mars-glass
Matte som är här på besök ända från skåneland beställde gös med vitvinsås så gårdagen spenderades i båten med lite fiske på kvällen vilket resulterade i 2 gösar och en gädda (tur att jag och Malin drog upp varsin gös så det blev lite mat)
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan