Lägg ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla i 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, senap, dragon, kycklingfond, salt och peppar och arbeta ihop till en smidig färs
Strimla kycklingen och bryn den i en stor stekpanna med smör. Salta och peppra. Skala och hacka vitlöken och lägg ner i pannan tillsammans med sköljd spenat och strimlade tomater
Blanda färs, lök, salt, peppar, basilika, majsstärkelse och mjölk till en smet. Forma till biffar. Stek dem i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Låt marinera 15 minuter. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör
Tvätta och koka potatisen. Häll på kallt vatten och låt potatisen kallna. Skölj alla grönsaker. Strimla sallad, tomat, gurka, morot och lök, och lägg upp på ett fat