eller krämbullar eller pariserbullar - kärt barn har ju många namn. Har inhandlat en ny kompis i köket, en KitchenAid, som jag ju var tvungen att provköra i helgen
Byt ut vaniljkrämen mot jordgubbssylt nu på #sommaren. . CA 18 ST | TID CA 2 TIM. Du behöver. 100 g smör2 ½ dl mjölk25 g jäst1 dl socker½ tsk salt1 ägg7 dl vetemjölca 1 l rapsolja till fritering strösocker till garneringVANILJKRÄMkärnor från 1 vaniljstång2 äggulor3 dl mjölk1 msk potatismjöl3 msk socker
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i kanelbullar. det var innan jag blev rekommenderad att besöka Valhallabageriet på Östermalm i Stockholm för drygt ett år sedan
Kär bulle har många namn. ). Jag kallar dem för sockerbullar, men eftersom solen lyser med sin frånvaro kallar jag dem idag för solskensbullar som förhoppningsvis kan locka fram solen igen