Jättegod kyckling, fylld med parmaskinka, salladslök, citron och rosmarin. 4 kycklingfileér. Dela varje kycklingfilé i 3 delar, ställ dem på högkant och banka ut dem till ca 5-7 mm tjocklek. Kram Lena 4 kycklingfileér
I början av veckan lagade vi de här grymt goda kycklingrulladerna. 4 kycklingfiléer (skurna i tunna skivor, ca 3 skivor/kycklingfilé). 5 dl färdigblandad kycklingfond (5 dl vatten 2,5 msk kycklingfond). När de fått fin färg häller man på kycklingfonden och låter småputtra i ca 15 minuter. Kram 4 kycklingfiléer (skurna i tunna skivor, ca 3 skivor/kycklingfilé). 5 dl färdigblandad kycklingfond (5 dl vatten 2,5 msk kycklingfond)
Vi älskar också Guldfågelns reklam med "hur gör man då goda kycklingrullader. Så när pappa bjöds på middag blev det så klart kycklingrullader efter ett recept på toscanska kycklingrullader från Guldfågeln