Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Helstekt oxfilé

Helstekt oxfilé

Ska ni äta oxfilé ikväll. Då kan jag rekommendera att helsteka oxfilén i ugnen, det är så smidigt och framför allt supergott

Att steka kött

För att få bra resultat när man steker kött tror jag att man behöver öva lite. Idag har jag stekt ryggbiff och till det blev det ”färdig” klyftpotatis med grönsaker och råkostsallad