Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Hej. Så skönt att denna måndag snart är slut, blev sen till jobbet idag på morgon dels för att jag av väldigt oklar anledning fick näsblod precis innan jag skulle gå ut genom dörren och del sen när jag väl kom iväg fastnade jag i bilköer på grund av en trafikolycka
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott
God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Som jag nämnt tidigare är jag inte mycket för det här med ”dagar. ” Jag äter kanelbullar närhelst jag känner för det och behöver således inte ha en speciell dag