Tycker det är väldigt bra att ha en påse frysta kycklingklubbor hemma i frysen. Antingen fixar man en hel middag, som här, med currysås och ris till, eller så fungerar de utmärkt att grilla och äta som snacks
Tid ca 20 min / 4 pers. / Ugn 175 gr. Ingredienser. 8 skivor lövbiff1,5 pkt mjukost ex. Philadelphia med en smak3 salladslökar10 soltorkade tomatersalt o pepparLägg ut lövbiffarna på en skärbrädaBred på mjukostenFin(grov)hacka de soltorkade tomaterna och salladslökarnaStrö över lövbiffarnaSalta o peppraRulla ihop varje lövbiff och fäst med en tandpetare om det behövsBryn ovansidan (den med tandpetaren upp) ca 30 sek, bara så att de får fin färgVänd dem sedan och ställ in i ugnen i max 10 minDu kan sedan använda den sky som blivit efter köttet i såsenKLART
Att göra en krämig potatisgratäng är inte helt fett fritt men riktigt gott, jag gör som på krogen börjar med att koka potatisen då kan jag se till att den blir bra kryddad och tillräckligt salt
Idag har min gamla kompis L varit här och hälsat på med sin lilla dotter E. Vi har inte träffats på mycket mycket länge (vi kunde knappt minnas när det var faktiskt
Här har jag googlat och funnit inspiration på lite olika ställen. Broccoligratängreceptet tog jag i princip rätt av från denna sida förutom att jag tog vanlig riven ost (ej gorgonzola) och att jag hade i lite cayennepeppar i min version också
Medans jag är och lapar sol på Mallis så tänkte jag underhålla er med världens enklaste tilltugg, små munsbitar med mozarella, parmaskinka och basilika, en tugga och vis så är man i Italien