Kinas kokbok

Kinas kokbok

  • 7 Recept
Hallonpannacottapaj

Hallonpannacottapaj

Åh så god den blev, hallonpannacottapajen. Jag kan verkligen rekommendera det här receptet, som jag fick av mamma för flera år sedan
Jennies chicken fingers

Jennies chicken fingers

700 g kycklingfilé. 13 msk japansk soja. 11 klyfta vitlök, riven. 11 krm vitpeppar. 10,5 msk majsstärkelse
Smartaste efterrätten!

Smartaste efterrätten!

Chokladmousse. Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns. Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs

Helstekt kalkon med apelsinsås

8. personer, tillagningstid 2 – 3 timmar. 1. kalkon, ca 3½ kg. msk salt. tsk mald peppar. 2. apelsiner. 50. g smör. Sås. steksky

Laxbakelse

Ta ut 12 stora rundlar av brödet med t ex ett glas. Bred ut 2/3 av röran på 8 stora rundlar. Lägg ihop dem 2 och 2 och täck med resten av rundlarna