Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
En uppiggande smoothie med tre härliga lager. Börja med att mixa ingredienserna till det gröna lagret och lägg i botten av ett glas, rengör sedan mixern och gör den röda smoothien och lägg på den gröna och slutligen den gula
Servera kycklingspetten med ris, sallad och resterande av den kalla såsen som du ställt undan. 4 portioner10SP/portion 8 träspett0,5 förp (250 g) ris1 dl japansk soja2 msk flytande honung1 lime (1 msk saft)600 g kycklingfilé0,5 röd paprika0,5 gul paprika1 gul lök1 påse sallad Så här gör duSätt ugnen på 200°
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin