Kött

Kött

  • 3 Recept
Fläskfilégryta med krämig balsamicosås

Fläskfilégryta med krämig balsamicosås

Jag använder nästan alltid fläskytterfilé istället för fläskfilé för jag tycker det blir lite mer kött att jobba med än vad det är med fläskfilé som man oftast får ta bort halva ungefär
Fläskfilégryta med mango chutney

Fläskfilégryta med mango chutney

Putsa köttet och strimla det. 2 st köttbuljongstärningar. 2 st köttbuljongstärningar. Vissa rätter gör sig verkligen inte på bild
Baconinlindad fläskfilé med rostad mandelpotatis och gurkyoghurt

Baconinlindad fläskfilé med rostad mandelpotatis och gurkyoghurt

Lägg köttet i en ugnsfast form tillsammans med den krossade potatisen. Ställ in i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter tills köttet uppnått en innertemperatur på 70 grader. Låt köttet vila i 5 minuter innan det skärs i skivor