Sätt ugnen på 180 grader. Smält choklad och smör i en kastrull. Häll det sen i en skål. Tillsätt socker, mjöl och vanilj i smörblandningen och blanda väl
Du behöver. Cirka 40 minicupcakes2 ägg2 1/2 dl socker1 tsk vaniljsocker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 nypa salt200 g mörk choklad 70%100 g smör2 msk starkt kaffeVit chokladfrosting100 g vit choklad150 g mjukt smör150 g philadelphiaost250 g florsocker
Jag ville prova en ny frosting tidigare i veckan, så jag slängde ihop några chokladcupcakes. Frostingen är superenkel att göra och har bara tre ingredienser
Receptet kommer från en tjej som heter Liv och är ett av bidragen till årets hemmakonditor. (Med lite ändringar pga att jag gjorde större cupcakes än henne) Smeten innehåller inget bakpulver men äggen gör att muffinsen reser sig ändå