Sätt ugnen på 225°. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
En varm o krämig fisksoppa värmer. Skär fisken i bitar. 300 g vitfisk. 3 msk konc fiskfond på flaska. Lägg i fisken o låt det småputtra i 15 min. 300 g vitfisk. 3 msk konc fiskfond på flaska
Lite praktiska foton på hur man skär upp en fisk finns dock. Ät så mycket fisk ni kan. Och har ni bara råd på de billigaste sorterna, så variera dem, laga dem efter något recept, som egentligen är avsett för en hel annan fisk - en fisksort som ni ej har råd att köpa
Här går det förstås bra med både färsk fisk, men jag hade fryst koljablock i frysen. Börja med att skala och dela morötterna i lagom långa fyrkantiga stavar, lika långa som du kommer att dela fisken i portionsbitar, ska täcka botten på fiskblocket vid serveringen
Hej vänner,. Jag har tidigare gjort den här lax- och räklådan från Skaldeman med sparris, men den blir ju för trälig när den har varit i frysen, så jag rekommenderar att byta ut sparrisen till broccoli om ni inte tänker äta upp allt på en gång
Salta fisken med resten av saltet. Rulla rödspättafiléerna och lägg fisken i såsen. Servera fisken och såsen med kokt potatis och sjudna grönsaker och tomat
Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning