Einar Blanda ihop och avnjut. 2 cl vaniljvodka. 2 cl päronkonjak (Xante). Roses lime. Sprite. Citronskiva Matklubben.nu
Päronbål Kyl vinet. Blanda saft, konjak och citronsaft. Lägg en limeskiva och ett myntablad i varje glas och häll upp päronblandningen i glasen Matklubben.nu
Hett päronnyp Häll xantén i ett värmetåligt glas eller i en mugg. Fyll på med varm nyponsoppa. Toppa med lättvispad grädde om så önskas Matklubben.nu
Het äpple/kanel drink Värm upp juicen med kanelstången, låt sjuda en stund. kan stå på ett tag, då blir det mer smak av kanelen Matklubben.nu
Varm choklad-pärondrink Gör varm choklad. Häll upp i ett högt, värmetåligt glas. Tillsätt 1 msk päronkonjak och toppa med vispad grädde O´boy Matklubben.nu