Mina favoriter

Mina favoriter

  • 8 Recept
Mina favoriter
Knäck – klassiskt recept

Knäck – klassiskt recept

Så här gör du. 30 minuter. Koka upp vispgrädde, sirap och socker i en ganska stor kastrull. Sänk till medelvärme när smeten har kokat upp, och låt sjuda tills knäcken har nått 122°C eller håller för starkt kulprov
Fisk i ugn

Fisk i ugn

Lägg torskblocket i en ugnsform (gärna upptinat, vid fryst längre tid i ugnen). Salt och peppar på fisken efter behag
Torskgratäng med räkost och crabsticksröra

Torskgratäng med räkost och crabsticksröra

Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarinerade fläskytterfilén gick inte hem hos henne
Chokladmaränger

Chokladmaränger

Jag brukar alltid bli missnöjd när jag gör maränger. Ofta blir det bubblor på ytan och de brukar bli bruna i färgen, men den här gången blev det alldeles toppenbra
Härligt busiga polkagrismaränger

Härligt busiga polkagrismaränger

Dessa maränger blir alltid en hit när de serveras. Jag har även gjort dessa med lika mycket mortlade turkiskpepparkarameller och de blir också toppen