På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Mina blev dock inte speciellt vackra och ser knappt aptitliga ut. Några riktigt goda småkakor är dessa jitterbuggare som är en blandning av mördeg och maräng
Äntligen kan jag göra ett nytt inlägg i min blogg, använder brorsans mobila bredband. Har inte haft en fungerande internet sedan julhelgen, eller jo det fungerar men det tar flera minuter att öppna en sida eller så går sidan inte öppna alls, att göra ett nytt inlägg i bloggen kan jag bara drömma om och tv har vi inte haft på 1,5 vecka
Chokladkolor är ett måste på gottebordet. -) och de här blev helt perfekta, alldeles lagom sega, inte så hårda som knäck och inte så mjuka som fudge, utan härligt sega