Tomatsoppa is da shit. Det är verkligen hur lätt som helst att göra och fantastiskt gott. Jag har tidigare gjort på krossade tomater, vilket också är gott, men efter tomatsommaren vi haft i år är färska ett måste
Ingredienser. 1 kg rabarber4 rödlökar 3 msk ättika 24 % 1,5 dl vatten Skär ner rabarbern och rödlöken i bitar och lägg detta i en gryta tillsammans med ättikan och vattnet
Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Låt koka sakta i 10 minuter. Skumma väl. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter
Receptet kommer från Bonniers Kokbok. Mustig gryta som värmer gott. Behövs inget kött. Tror jag ska dra på lite mer på kryddningen nästa gång, med lite mer vitlök
Den här linssoppan, med vitkål och apelsin, är ytterligare en av alla de maträtter som visade sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli när jag läste receptet (jag måste nog vara en ganska kräsen receptläsare eftersom det fenomenet inträffar så ofta
Rensa kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Fräs champinjonerna i lite margarin. Blanda kyckling, ris, majs, champinjoner och ketchupen i en bunke, blanda väl
Gjorde bountybollar igår och de blev så goda. -), har sett detta recept i många andra bloggar och vet egentligen inte vart receptet kommer från första början, men himla mumsiga är de iallafall
Befria kycklingen från skinn och ben. Dela den i mindre bitar. Lägg dem i en smord eldfast form. Skär persikorna i mindre bitar och stick ner dem mellan kycklingbitarna