Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Husmansklassikern – Biff Stroganoff, hur gott är inte det. Som jag skrev i föregående inlägg så gör jag ofta både rullader och biff stroganoff när jag köper hem lövbiff i storpack
Jag använde nötkött men det blir mycket bra med älgkött också. ca 1 kg nötkött (exempelvis innanlår eller fransyska). ca 1 kg nötkött (exempelvis innanlår eller fransyska)
Lägg det frysta köttet i en trång ugnssäker form. Låt det stå i ugnen i ca 10-11 timmar. Efter ca 2 timmar har köttet tinat så mycket att man kan sätta in en köttermometer
Matsedel vecka 51. Godkväll. Ja, nu är det faktiskt snart nära inpå nattimmarna om vi ska vara alldeles noga kanske, men det är ju helg, så vem kikar så mycket på klockan egentligen