Pulled pork. Vi äter ofta pulled pork och nuförtiden lagar jag den i min Crock Pot. Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på
Grytor i alla dess former och med alla olika sortera ingredienser är väl något av det mest tacksamma när det gäller middagar som man vill förbereda i god tid innan det ska serveras
1. 4. F. e. b. 0. 9. 2. 7. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. u. l. d. C. m. n. G. g. h. v. A. j. ä. s. J. p. y. f. ,. å. ö. S. E. -. R. H. B. Q. 6. 8. 5. é. (. ). ´. x. 3. /. '. K. L. O. &. , t. k o. k g. d l
Slår smakmässigt lätt söndagssteken eller andra snabbare grytor. Boeuf Bourgignon tillhör en av de franska kökets grundpelare, ett recept som finns i många varianter numera och som får betraktas vara tillhörande kategorin slow food, dvs inget man gör på vardagar