God fortsättning på midsommarhelgen, foodies. För er som inte hann baka någon jordgubbstårta till igår, eller som helt enkelt inte kan få nog av jordgubbar, bjuder jag idag på detta läckra tårtrecept
Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. Det bästa med den här tårtan. Ja, kan det vara att den är så saftig och samtidigt fräsch i smakerna på samma gång
Jag fick en tårtbotten över efter att jag gjorde tårta till bröllopet förra helgen och i kylskåpet och skafferiet fanns alla ingredienser till en smarrig tårta, dessutom skulle jag till en väninna på middag så jag gjorde den här tårtan och tog med mig istället för en blomsterbukett i går kväll
Jag använde pappersformar som jag ställde i en muffinsplåt men jag tror att mina pappersformar var av dålig kvalitet för en del av smöret rann ur formarna och låg kvar i muffinsplåten när jag gräddat dem klart (kanske skulle jag ha låtit bullarna svalna i muffinsplåten)
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Mina bröd är bara förslag, som jag hoppas kan inspirera dig till egna experiment i köket