Gubbröra 4 - 6 portioner. 1. Skala och hacka de hårdkokta äggen. 2. Finhacka ansjovis och rödlök och skär gräslök och dill fint Tasteline
Gubbröra på knäckebröd 1. Blanda lök, ägg, ansjovis och dill. 2. Bryt brödet i bitar. Lägg på en klick av gubbröran på varje. 3. Toppa med en dillkvist Tasteline
Matjesfat med hackat ägg, brynt smör och dill Finns det nåt godare än alldeles pinfärsk, nyupptagen potatis från det egna trädgårdslandet, kokad med salt och massor med dill Kjerstis mat och prat
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port l. - perfekt till lunch på midsommardagen. 1-2 burkar matjessil. 2 hårdkokta ägg. 3 msk hackad röd lök. 1 msk hackad dill Elsas Skafferi