Huvudrätter

Huvudrätter

  • 11 Recept
Salsicciafärs med pappardelle och parmesan

Salsicciafärs med pappardelle och parmesan

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Salsicciafärs 1 st gul lök(ar) 2 klyfta(or) vitlök 0,5 st chili 0,5 kruka(or) färsk basilika 400 gram salsiccia 1 msk olivolja 0,5 msk tomatpuré 0,5 msk balsamvinäger 300 gram konserverade körsbärstomater 0,5 dl vatten 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 400 gram pappardelle 50 gram parmesanost 0,5 kruka(or) färsk basilika Köp receptet
Krämig räkpasta

Krämig räkpasta

400 g tagliatelle (torkad) 400 g färska räkor 0,5 purjolök, skivad 1 klyfta vitlök, finhackad 1 litet fänkålsstånd, i tunna skivor 1 dl vitt vin 1 msk koncentrerad hummerfond 3 dl crème fraîche 1 knippe dill, hackad 1 citron, rivet zest smör, till stekning salt peppar, nymalen