Korv

Korv

  • 2 Recept
Falukorv Provencale

Falukorv Provencale

Bre på senap och lägg mellan korvskivorna. Stryk balndningen över korven. I senaste numret av Laga lätt (nr 10/09) hade Melker Andersson ett recept på Falukorv Provencale. 1 ring falukorv 1/2 dl dijonsenap 1/2 aubergine 1/2 zucchini 2 tomater 3 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 2 msk Herbes de Provance (provensalsk kryddblandning) 1 dl riven parmesanost 1 dl cheddarost Oliver till servering Sätt ugnen på 225 grader Skiva falukorventunt nästan hela vägen ner. Stek korven i ugn 25 minuter. 1 ring falukorv
Panerad falukorv

Panerad falukorv

Panerad ostfylld falukorv. Att panera falukorv och fylla den med lite ost blir extra festligt. Skär falukorven i ca ½ cm tjocka skivor