Skeda såsen över kycklingen i formen. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 3 dl utspädd kycklingbuljong. 8 kycklinglårfiléer med skinn flingsalt och nymald svartpeppar 10 soltorkade tomater i olja 1 klyfta vitlök 0,5 röd chili utan kärnor 1 tsk torkad timjan 1 tsk torkad oregano 3 dl utspädd kycklingbuljong 1,5 dl vispgrädde 1 dl parmesan, fint riven
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor. Stek kycklingfiléerna i smör, - ca 5 minuter på varje sida, salta och peppra. 4 kycklingfiléer
Förra veckan gjorde jag en kycklingryta med pasta till som blev riktigt god. Hacka och stek paprika och kyckling i omgångar så att det får lite färg och lägg över i en gryta