Äppelglögg med kanel, ingefära och clementin Ingredienser 1,5 l äppelmust , alkoholfri om så önskas 3 msk honung 3 st kanelstänger 1,5 tsk kardemummakärnor , lätt stötta 1 tsk nejlikor 25 gram färsk ingefära , grovhackad 2 st clementiner , skalade och klyftade Dekoration 1 skiva(or) clementin 1 st äpple(n) , skivat Köp receptet www.tasteline.com
Glöggsangria 1. Skölj apelsinen och citronen. Skiva i skivor. 2. Lägg ner fruken i en karaff eller stor rörkanna. Häll på apelsinjuicen Cervera
Koka julskinka och sedan griljera med hjälp av Ernst I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. "Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än att bjuda på julmat hela tiden", tänker kanske någon nu i Mårtenssons kök
Lucka 14 – Julkalendern 2016 Lucia är redan förbi och nu är det full fart mot julen. Något som är gott året om men verkligen hör hemma på julbordet och julmackan är ju köttbullar Mat i kvadrat
Saffranspannkaka från Gotland SaffranspannkakaLäste på fb hur min väninna Anna som bor i Visby satt och längtade efter att hennes saffranspannkaka skulle bli klar Mat och annat gott!
Sillröra med ägg och rom Skär sillen i små bitar. Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen. Blanda crème fraiche, rom och dill Ica kuriren