Weekday

Weekday

  • 7 Recept
Brysselkål, tofu och shiitakesvamp

Brysselkål, tofu och shiitakesvamp

Det bästa med vintern är bryssekål. Eller snarare kål över huvud taget, om jag ska vara helt ärlig. Just nu är favoriterna picklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofu och shiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
Torsk med bacon och soltorkade tomater

Torsk med bacon och soltorkade tomater

En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. Passar utmärkt till pressad potatis
Torsk med ärtor och avocado!

Torsk med ärtor och avocado!

Vi satte klockan på 06. 30 för att åka till gymmet och träna ett tidigt morgonpass, när klockan ringde bestämde vi oss för att ta lunchpasset istället, vi var alltså lite trötta, så vi tränade med den grymma instruktöen Frida som ger så mycket inspiration, tack för det