Supergoda saffransskorpor med sötmandel. För ett tag sen var vi på middag hos min mans bror och hans fru och då bjöd de på jättegoda saffransskorpor till kaffet och de var så goda att jag ville göra egna saffransskorpor
Häll över potatisen i en ugnssäker form och blanda i kasslern. 4-6 persca 1 kg potatis, skivade2 lökar, skivadeca 4 dl grädde2 dl creme fraichesalt och pepparpersillade500 g kassler, strimladSätt ugnen på 225°. 500 g kassler
Skär kasslern i ganska tunna skivor, t ex fyra till varje smördegspaket. Varva kasslerskivorna med ost och purjo, börja och sluta med kassler, och lägg högarna mitt på degplattorna
Jag är ju väldigt förtjust i kassler. cirka 800 g kassler3 dl creme fraicheFärska örter (basilika, oregano, timjan). Skiva kasslern och lägg i en smord ungsform3. Blanda ner grönsakerna i creme fraicheblandningen och bred sedan över kasslern som ett täcke7. 800 g kassler
Kassler Bombay är helt enkelt en krämig kasslergratäng med mustiga smaker av curry och chilisås. Skiva och strimla kasslern tunnt, strimla purjo och paprika
Medans potatisen är i ugnen så steker du kasslern med smör och persilade som är en örtkrydda. Vill man att maten ska gå fort är verkligen detta ett tips
Bräck kasslerskivorna hastigt och lägg dem sedan ovanpå purjon. Ugnstemperatur 250º 500 g kassler. Smält matfettet i en kastrull, rör ner mjölet och späd med mjölken