snack som kallas för knäckebröd. alls är likt ett knäckebröd, mer än att det är ungefär lika hårt. När hoppet fortfarande fanns om beach 2012-figuren (nu satsar vi
Lägg dem på bakpapper på plåt och tag ut ett hål i mitten av kakorna och pricka bröden med gaffel. Pensla bröden med kallt kaffe när de kommer ut ur ugnen
Jag känner mig glad över att jag fick ett tips på ett alt till bröd som jag gillar. Det är ett "kesobröd" som min kusin Jenny gett mig recept på, hittade ett annat liknande på nätet fast med riven ost
Nu har jag hittat ett bröd som är ännu godare än de jag bakat tidigare. Det här brödet blev en stor favorit direkt, också de i familjen som äter vanligt bröd tyckte det var gott
Vi kan väl BAKA sådana här själva med LCHF-bröd. Skär djupare skåror i brödet och dutta i vitlökssmör. Brödet blev väldigt "stabbigt" enligt min åsikt men killarna gillade det jättemycket och lade på extra smör på brödbitarna
Tårta med hallon, choklad och nötkrämsfyllning. Hej. Jag har fått en beställning på en tårta till den 28 november och har fått fria händer men den ska passa till en tjej som fyller 40 år och gillar rosa," blingbling" och choklad så jag bakade denna provtårta och så fick syrran ta med den till sitt jobb och till mina före detta arbetskamrater för provsmakning
Brödet kräver ingen jäsning och degen är lättarbetad. Brödet reser sig som naanbröd ska göra, dock kan man aldrig jämföra en deg med bakpulver med en som har jäst
Ett skepp kommer lastat med en gäng hyfsat snabbakade ostfrallor till söndagsfrukosten. Ostfrallor8-12 st50 g jäst2,5 dl vatten1/4 tsk salt1 tsk socker2 msk olja1,5 dl riven prästost (eller annan smakrik sort)6-7 dl vetemjöl special1 ägg1-2 dl riven ostRör ut jästen i ljummet (37 grader) vatten
Gör ditt eget bröd. Här är ett populärt recept på ett mumsigt bröd. • Blanda sedan ihop resten av ingredienserna och häll ned i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper
Igår bakade jag det här goda brödet till kvällens räkfrossa. Ett segt bröd med knaprig yta. Inte mycket som slår kombinationen av nybakat bröd, färska räkor och en god romröra
Idag tänkte jag ta och dela med mig av ett superenkelt och supergott bröd som man gör i långpanna. Det kallas syrianskt bröd och jag sprang på det på Öppna förskolan där de bakar det titt som tätt
Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna. Fyll formen med smet, strö över lite havregryn och grädda brödet i cirka 45 minuter. 2 tsk brödkryddor
Det här brödet är perfekt om man som jag vill slippa kladd och jäsning. Brödet är mörkt med frukt och nötter och späckat med frön och det som är bra är att man kan ta det som man har hemma och det som man tycker är gott