En jättegod saffranspannkaka nästan utan kolhydrater, med härligt gul färg av saffran. Ingredienser. 500 g keso 3 dl grädde 6 ägg 1 dl mald mandel 2 dl philadelphiaost sötningsmedel efter smak (tex 0,5 – 1 tsk flytande hermesetas) 1 pkt saffran 1 påse shiratakiris (150 g) Vispa ihop äggen lätt, blanda i övriga ingredienser
Halländskt gästabud i kväll - och då passar ju detta. Enkel, len, mycket god soppa. 4 portioner. 250 gram, ett stånd grönkål1 gul lök2 små klyftor vitlök2 veg buljong8 dl vatten2 dl grädde1/2 citronmuskotsvartpepparRensa bor det grövsta från grönkålen
Frys köttet i sin förpackning i minst 12 timmar. Sätt ugnen på 75°C. Ta köttet ur förpackningen och lägg det frysta köttet på ett galler med en plåt under