Ingredienser 1 burk(ar) tonfisk , i vatten 0,5 st rödlök(ar) , 1 hel om liten 4 msk majonnäs , 3-4 2 msk crème fraiche 1 krm citronpeppar 1 krm svartpeppar 1 krm salt Köp receptet
Putsa, salta och peppra filéerna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Lägg över köttet i en ugnssäker form och stek i ugn på 175º tills innertemperaturen är 65º
Köttfärspaj är himla gott tycker vi och var ett givet kort på pajbuffén. Jag har faktiskt aldrig testat att göra en med äggstanning, utan varierar ofta fyllningen och brer ett täcke av crème fraiche över
är något som jag tycker är jätte gott, samtidigt som det är sååå enkelt. Det finns många recept på hel kyckling i ugn, men jag har än inte hittat något som lockar mig, så än så länge lagar jag på mitt egna lilla vis