Värm upp oljan till ca 180 grader. 16 frysta filodegsblad (ca 25 x 25 cm). 100 g kycklingfilé. 1 gul lök. 1 röd chilipeppar. 150 g sojaböngroddar. 1-2 msk salt. 1 msk mald vitpeppar. 1 äggvita
12 ark filodeg. 100 g köttfärs. 1 msk hoisinsås. 1 tsk riven ingefära. 1 msk kalvfond. 1 tsk soya. Lägg på ca ½-1 dl köttfärsröra på arket och gör en vårrulle genom att rulla in köttfärsen ett varv och sedan vika in kanterna. Hetta upp oljan till ca 150 grader (använd en stektermometer). Kram Karin 12 ark filodeg. 100 g köttfärs. 1 msk hoisinsås. 1 tsk riven ingefära. 1 msk kalvfond. 1 tsk soya
risplattor (finns ofta att köpa i bättre sorterade mataffärer eller en bra asiatisk butik. 1 morot. Efter ca 10-15 sekunder är det mjukt. Värm oljan till 180 grader, lägg i rullarna och fritera tills de är fint knapriga och fått lite färg. 1 morot