Svamprisotto med Västerbottensost Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 msk smör 2 st Schalottenlök(ar) , hackade 1 st vitlöksklyfta , hackad 4 dl risottoris 2 dl torrt vitt vin 0,5 dl kantarellfond 7 dl vatten 2 dl Västerbottensost , gärna Extra lagrad 350 gram blandad svamp , färsk 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) svartpeppar 2 stjälk(ar) persilja , för garnering Köp receptet www.tasteline.com
Svamprisotto Har du ett gäng svampar kvar så är det ju en klassiker att göra en riktigt god och krämig svamprisottoMatkoma
Krämig svamprisotto med spenat Innan jag beger mig ska jag dock bjuda er också på lite mat, idag i form a en god och krämig risottoVardagsmat a la Jess
Svamprisotto Ja, men då kommer här ett litet tips på en lättlagad och krämig svamprisotto - varför inte till morgondagens lunch exmeplevis Vardagsmat a la Jess
Gustavs svamprisotto med rostad broccoli, räkor och crostiniRisotto. Risotto. Vänd ner den rivna osten i risotton. Toppa risotton med den varma broccolin, räkor, tomater, pinjenötter, krossade crostini och resten av den rivna osten MatHem