Expressen, Sommarbak, LCHF, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Här kommer ett nytt recept från Expressens LCHF tidning från i somras (juni)
Köttbullar i gräddsås. Förra veckan tog jag tillvara på skogens blåbär och använde de i en utsökt paj. Idag fortsätter jag temat med råvaror från den svenska skogen och använder det som jag gillar mest från skogens skafferi, svampen
Julköttbullar för mig är de som innehåller kryddpeppar men självklart kan dessa smaksättas på annat sätt också, exempelvis med lite finhackad ansjovis + anjovisspad eller kanske med vitlök och persilja
Vi lyxade till det en hel vanlig måndagskväll med en förrätt som jag kärat ner mig i. Chevretoast kvalar utan tvekan in på listan över sådant som anses vara det godaste man kan äta enligt mig
Vad ska vi kunna bjuda er på idag. Visserligen är det ju fiskdag idag (tisdag, ni vet) men firren sitter vi på lite till och tar när det närmar sej helg lite eftersom just den portionen känns lite "helgig"