Förvärm ugnen till 200 °C. Koka potatisen i saltat vatten ca 20 minuter. Skär bort den hårda biten på Endiverna och eventuellt några ytterblad, dela varje endiv på längden
Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat
Skala och skär morötterna i halvmånar, skär zucchinin åckså i halvmånar eller kvartar beroende på storleken, hacka löken, vitlöken och chilin om du använder den
Vegetariska vårrullar (25 st) 1 paket vårrulleark (med 50 ark) 150 g champinjoner 1 burk böngroddar 1 gul lök 2 morötter 1/2 röd chili eller chiliflingor Salt Smör/olja Sätt ugnen på 225 grader
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Helgen har gått sådär snabbt nu igen. Vem jag än pratar med så säger alla likadant. Det finns bara två dagar i veckan, måndag och fredag, och däremellan så blinkar man till och vips så har tiden gått
Lägg den skivade auberginen på en plåt eller ett fat och strö över lite salt. Låt stå minst 3 minuter. Torka av vätskan som bildats och stek skivorna i olivolja tills de fått fin färg