Raffaello de luxe Jag har ju redan ett recept på dessa i ett av mina första inlägg här på bloggen tror jag att det var Bakakuten
Monica´s julglögg Alltsammans blandas och hälles på flaska med jäsrör eller på dunk. Låt jäsa i ca 5 veckor. Sila ifrån och tillsätt Matklubben.nu
Hallonpralin 1. Temperera choklad. Finhacka 200 g av den mörka chokladen. Värm halva mängden i en skål till 48–50º. Rör ner resten av chokladen Hemmets Journal
Pulled beef Då har jag klarat av att jobba för första gången 2012. Det gick bättre än en förväntat, dagen gick i ett rasande tempo Få lite matro
Laxbakelse från vårt bröllop till Carina Carina, en gammal vän från lågstadietiden i Jämtland, bad mig tipsa om en bra förrätt att göra till många Pyttes. Matblogg nr 59267054
Kassler Bombay Skiva kasslern ganska tunt. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva bananen. Låt ananas och mandariner rinna av Matklubben.nu