Chokladmousse med After eight. 2014-12-19, 10. 01. Hej. Ingredienser. 150 g mörk choklad3 dl vispgrädde2 ägg6 st After eightServera med grädde och After eightGör så här
Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 15 min. Kladdkaka med After eight. 2014-12-19, 10. 11. Hej. Ingredienser. 100 g smör100 g mörk choklad3 ägg2,5 dl strösocker1 msk vaniljsocker0,5 dl kakao1 krm salt1,5 dl vetemjöl125 g After eightVispgrädde och After eight till servering
Ha på grillen de siste minuttene så du får sprø bacon. 200 grader i 30 minutter. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Pressa ut havregrynsblandningen i en mindre form och jag brukar klä formen med folie först så är det lätt att göra ett litet foliepaket för förvaringen i kylskåpet
Ta fram och rulla till 20-25 mindre bollar, låt dem sedan vila i frysen i 30 minuter. Smält chokladen i micron, doppa bollarna i chokladen, in i frysen igen i ca 30 minuter och förvara dem sedan i kylen
Har jag sagt att han är en av mina favoritkockar all-time. Idag har jag gjort rostade kikärter som jag tänke toppa min soppa med (att de sen inte hann bli klara innan soppan är ju en helt annan femma
Det är ruskigt enkelt att göra, och tar bara några få minuter. Det blev ett bra energitillskott innan min mamma kom över för att passa Vincent, medan jag kunde åka iväg för att träna
100 g mörk choklad (minst 80% kakao). Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en gyllenbrun färg. Bake the cookies in the middle of the oven for about 20 minutes or until they have a golden brown color. 100 g mörk choklad (minst 80% kakao)