Kaffe, choklad och Dulce de Leche. Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
Penslar man pajskalet med lite kolasås blir pajen krispig och knäckig utanpå. Vill man ha ett mjukt pajskal kan man hoppa över den biten och hälla all sås i pajen
Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
Här kommer en ful bild och ett mycket gott recept. Blanda allt till fyllningen och häll över. Mördeg500 g smör10 dl mjöl4 dl socker4 msk vaniljsocker 1 msk bakpulver Fyllning2 dl kesella5 dl créme fraiche4 ägg3 dl socker 1 msk vaniljsockerGör mördegen
Dom är urgoda och går mycke snabbt att göra dom. Smula jästen i en bunke och lös upp den med mjölken. Tillsätt smör, salt,socker, och vetemjöl, lite i taget